۱۰ غذایی که هرگز نباید با مایکروویو مجددا گرم شوند
در این مقاله، به بررسی ۱۰ نوع غذایی خواهیم پرداخت که هرگز نباید مجددا با استفاده از مایکروویو گرم شوند. استفاده از مایکروویو برای گرم کردن غذاها بسیار محبوب است، اما برخی از غذاها نباید در این دستگاه گرم شوند. بنابراین، در ادامه به بررسی این موارد خواهیم پرداخت.
۱. تخم مرغ: گرم کردن تخم مرغ در مایکروویو میتواند باعث انفجار آن شود. بهتر است از روشهای دیگری مانند پخت در قابلمه استفاده کنید.
۲. گوشت قرمز: گرم کردن گوشت قرمز در مایکروویو میتواند باعث تغییر طعم و بافت آن شود. بهتر است از روشهای دیگری مانند سرخ کردن یا پخت در فر استفاده کنید.
۳. سبزیجات تازه: گرم کردن سبزیجات تازه در مایکروویو باعث از بین رفتن برخی از مواد مغذی آنها میشود. بهتر است از روشهای دیگری مانند بخارپز استفاده کنید.
۴. شیر: گرم کردن شیر در مایکروویو میتواند باعث تغییر در ساختار شیر شود و بافت آن را تغییر دهد. بهتر است از روشهای دیگری مانند گرم کردن در قابلمه استفاده کنید.
۵. پیتزا: گرم کردن پیتزا در مایکروویو باعث تغییر در ساختار تست و بافت آن میشود. بهتر است از روشهای دیگری مانند سرخ کردن در فر استفاده کنید.
۶. غذاهای خیلی چرب: گرم کردن غذاهایی که بسیار چرب هستند، مانند سسهای چرب و محصولات شیرینی پزی، در مایکروویو میتواند باعث انفجار آنها شود. از روشهای دیگری مانند استفاده از قابلمه استفاده کنید.
۷. ترتیبیا (ترتیپ): گرم کردن ترتیبیا در مایکروویو میتواند باعث تغییر در ساختار و طعم آن شود. بهتر است از روشهای دیگری مانند سرخ کردن استفاده کنید.
۸. پیاز: گرم کردن پیاز در مایکروویو میتواند باعث تغییر در طعم و بافت آن شود. بهتر است از روشهای دیگری مانند سرخ کردن در ماهیتابه استفاده کنید.
۹. غذاهای حاوی تخمیر شده: گرم کردن غذاهایی که حاوی تخمیر شدهاند مانند نان و دوغ در مایکروویو میتواند باعث از بین رفتن مواد مغذی و تغییر در طعم آنها شود. بهتر است از روشهای دیگری مانند سرخ کردن یا پخت در فر استفاده کنید.
۱۰. غذاهای حاوی پوست مرغوب: گرم کردن غذاهایی که حاوی پوست مرغوب هستند، مانند سیبزمینی سرخکرده، در مایکروویو میتواند باعث تغییر در ساختار و طعم آنها شود. بهتر است از روشهای دیگری مانند سرخ کردن در فر استفاده کنید.
بنابراین، برای این دسته از غذاها بهتر است از روشهای دیگری بجز مایکروویو استفاده کنید تا کیفیت و طعم آنها حفظ شود.