مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی نیکا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • گردشگری و کمپینگ
    • ورزش و تناسب اندام
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • گردشگری و کمپینگ
    • ورزش و تناسب اندام
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی نیکا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران

طرز تهیه قیمه بامیه

تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه قیمه بامیه

برای تهیه قیمه بامیه به مواد زیر نیاز دارید:

– بامیه: ۲۵۰ گرم
– گوشت: ۲۵۰ گرم
– پیاز: ۱ عدد متوسط
– رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
– نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران، روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه:

1. بامیه را در آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید.

2. پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.

3. به مواد قبلی نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

4. بامیه را به مواد قبلی اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس زعفران را در یک قاشق غذاخوری آب جوش حل کرده و به مواد قبلی اضافه کنید.

5. قیمه بامیه را با حرارت ملایم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا گوشت کاملاً پخته شود و طعم مواد با هم ترکیب شود.

6. قیمه بامیه را با برنج یا نان تازه سرو کنید و لذت ببرید.

توصیه می‌شود قبل از سرو قیمه بامیه را با یک دسته تره فرنگی تزئین کنید. همچنین می‌توانید از آبلیمو و زرشک برای تزئین استفاده کنید.

مرتبط نوشته ها

تندی-متوسط-و-سرعت-متوسط
آموزش و یادگیری

تندی متوسط و سرعت متوسط

تندی متوسط و سرعت متوسط تعبیری است که به دو ویژگی میانگین بین تندی و سرعت اشاره دارد. تندی متوسط...

ساختار-هسته
آموزش و یادگیری

ساختار هسته

ساختار هسته به میزان کلی به مرکزیت و ترکیب اجزای مختلف واحد هسته یک سیستم مرتبط است. هسته یک واحد...

نیروی-مقاومت-شاره

نیروی مقاومت شاره

موج-و-انواع-آن

موج و انواع آن

نیروی-گرانشی

نیروی گرانشی

مقاومت-های-خاص-و-دیودها

مقاومت های خاص و دیودها

نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-حلیم-گندم

طرز تهیه حلیم گندم

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

nika

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی نیکا متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • گردشگری و کمپینگ
    • ورزش و تناسب اندام
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.