مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران مرکز تعمیر سامسونگ در تهران
مجله اینترنتی نیکا
رپورتاژ آگهی
تبلیغات بنری
بک لینک
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • گردشگری و کمپینگ
    • ورزش و تناسب اندام
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • گردشگری و کمپینگ
    • ورزش و تناسب اندام
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله اینترنتی نیکا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران مرکز تعمیر ال جی در تهران

طرز تهیه پاستا بادمجان

تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران تعمیر لوازم خانگی سامسونگ در تهران

طرز تهیه پاستا بادمجان

برای تهیه پاستا بادمجان به موارد زیر نیاز دارید:

– یک بادمجان بزرگ
– 400 گرم پاستا
– 2 پیاز خرد شده
– 4 حبه سیر خرد شده
– 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
– 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
– 1 قاشق چایخوری نمک
– 1 قاشق چایخوری پودر گوجه فرنگی
– 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
– 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
– 1/2 فنجان آب
– پنیر پارمزان رنده شده برای تزئین

طرز تهیه:

1. ابتدا بادمجان را بشویید و پوست آن را با چاقو یا خرده گیری پوست میوه تمیز کنید. سپس آن را به شکل ریز خلالی خرد کنید.

2. در یک قابلمه، روغن زیتون را داغ کنید و پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند.

3. بعد از آن، بادمجان را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

4. در این مرحله، پودر گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک را به قابلمه اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.

5. سپس رب گوجه فرنگی و آب را به قابلمه اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید حدود 15 دقیقه بجوشد.

6. در همین حین، پاستا را در آب نمک‌دار بجوشانید و بعد از آبکشی، آن را به قابلمه اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.

7. پاستا و بادمجان را به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم گرم کنید تا همه چیز به خوبی مخلوط شود.

8. پاستا و بادمجان را روی ظرف سرو کنید و با پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید.

9. حالا پاستا بادمجان شما آماده سرو است. این غذا را می‌توانید با سالاد سبزیجات و نان تازه سرو کنید. لذت ببرید!

مرتبط نوشته ها

تندی-متوسط-و-سرعت-متوسط
آموزش و یادگیری

تندی متوسط و سرعت متوسط

تندی متوسط و سرعت متوسط تعبیری است که به دو ویژگی میانگین بین تندی و سرعت اشاره دارد. تندی متوسط...

ساختار-هسته
آموزش و یادگیری

ساختار هسته

ساختار هسته به میزان کلی به مرکزیت و ترکیب اجزای مختلف واحد هسته یک سیستم مرتبط است. هسته یک واحد...

نیروی-مقاومت-شاره

نیروی مقاومت شاره

موج-و-انواع-آن

موج و انواع آن

نیروی-گرانشی

نیروی گرانشی

مقاومت-های-خاص-و-دیودها

مقاومت های خاص و دیودها

نوشته‌ی بعدی
طرز-تهیه-ماست-خیار

طرز تهیه ماست خیار

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، از سرویس reCAPTCHA Google حریم خصوصی و شرایط استفاده استفاده کنید.

nika

سئو و بهینه سازی سایت : آقای سئو

کلیه حقوق مجله اینترنتی نیکا متعلق به دیجیتال هلدینگ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • مد و زیبایی
    • مد و لباس
    • آرایش و زیبایی
  • دانش و مهارت
    • علم و تکنولوژی
    • آموزش و یادگیری
    • دیجیتال مارکتینگ
    • آموزش زبان های خارجه
  • ورزش و تفریح
    • سرگرمی و دانستنی
    • گردشگری و کمپینگ
    • ورزش و تناسب اندام
  • جامعه و زندگی
    • فرهنگ و هنر
    • اقتصاد و حقوق
    • سلامت و پزشکی
  • توسعه فردی
    • مدیریت و کارآفرینی
    • موفقیت و مثبت اندیشی
  • کالا و خدمات
    • معرفی خدمات
    • نقد و بررسی کالا
  • رپورتاژ آگهی
  • تبلیغات بنری
  • خرید بک لینک
  • قوانین و مقررات

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجیتال هلدینگ است.