طرز تهیه کوفته بادمجان
برای تهیه کوفته بادمجان به مواد زیر نیاز دارید:
– بادمجان (۲ عدد متوسط)
– گوشت چرخ کرده (۵۰۰ گرم)
– پیاز (۱ عدد متوسط)
– سیر (۲ حبه)
– نمک و فلفل به میزان لازم
– آرد (۲ قاشق غذاخوری)
– تخممرغ (۱ عدد)
– روغن مایع
طرز تهیه:
۱. ابتدا بادمجانها را بشویید و سرشان را برید. سپس آنها را به شکل رنده شده دراورده و با نمک تفت دهید تا آبشان بیرون بیاید.
۲. پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و تخممرغ مخلوط کنید.
۳. از این مخلوط کوفتههای کوچک درست کنید و آنها را در آرد بغل کنید.
۴. روغن را در تابه گرم کرده و کوفتهها را در آن سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی شوند.
۵. بعد از سرخ شدن کوفتهها، بادمجانها را به همراه کوفتهها در تابه بریزید و همه را با هم تفت دهید تا کوفتهها و بادمجانها با هم ترکیب شوند.
۶. حرارت را کم کنید و غذا را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا بادمجانها نرم شوند و غذا آماده سرو شدن باشد.
بعد از پخت، کوفته بادمجان را با نان تازه یا برنج سفید سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.